Hoppa till innehåll

Vårtider, isolering och kreativa sätt att träna!

  • av
Lisa och Davinci i solen
Nu börjar våren närma sig och förhoppningsvis börjar vi också se ljuset i tunneln när det gäller alla elaka smittor som härjat bland både folk och fä.
 
Personligen tycker jag att perioden av isolering har varit utmanande för kreativiteten. Jag står på en anläggning utan ridhus. Anläggningen där jag har ridhuskort har valt att stänga för utomstående tills smittläget i världen är lite mer stabilt. 
 
Ååh nej, var min första tanke. Hur ska jag kunna hålla igång träningen med min vilde till häst bland vildsvin och fasaner?
 
Det var bara att tänka i andra banor . Ut i skogen , hitta ställen där man kan pyssla med balans, lösgjordhet mm på ett hyfsat säkert sätt. Tänka om. Hur lägger jag upp ridpasset med fokus på att göra honom trygg i miljön , låta överskottsenergin pysa ut ?
Det har varit utmanande och väldigt roligt att se andra vägar till bra träning !
 
Passa på att utmana er själva nu när alla rutiner kan vara lite ur led!