Hoppa till innehåll

Integritetspolicy

Vilka vi är

Rätta Formen är ett företag som drivs av Lisa Ingelstam Thunblad och riktar sig till dig som är intresserad av eller vill ha hjälp med dressyrträning,tömkörning och tilltidning mm.
Vår webbplatsadress är: https://www.rattaformen.se. 

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

Om du fyller i dina kontaktuppgifter (namn och mailadress) i vårt kontaktformulär kommer dessa att sparas så att vi kan svara på ditt meddelande och ha fortsatt kontakt! Vi sparar alltså uppgifter från kontaktformuläret en viss tid för kundtjänständamål, men den insamlade informationen används inte för marknadsföring och delas inte med tredje part.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte din data med någon utan ditt uttryckliga medgivande – t.ex. vid bokning av lektion kan ditt namn komma att delas med tredje part i form av lokal/ridhus. 

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du fyller i och skickar in ett kontaktformulär kommer detta och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och svara på era förfrågningar och vill kunna ge absolut bästa svar och service!

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har skickat in ett formulär via sidan kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Kontaktinformation

Har du frågor eller funderingar kring detta är du välkommen att kontakta mig! Du hittar all kontaktinformation under undersidan kontakt